Vi söker en Lagermedarbetare!

Tradeport AB söker lagermedarbetare till lagret i Täby/Stockholm. Som lagermedarbetare kommer du att ha en varierad roll med både fysiskt lagerarbete såsom pack/plock av order, hålla ordning på lagret, av/pålastning av transporter samt en del administrativa uppgifter.

Arbetsuppgifterna omfattar bl.a.:

- Packa och plocka kundbeställningar/order
- Hålla ordning på plocklagret
- Orderadministration
- Av/pålastning av dagliga transporter
- Hantering av inkomande gods, bil/containrar
- Sortering/Avräkning av inkommande gods
- Grovlager sortering (om truckkort innehas)
- Att kontinuerligt hålla efter lagret

För att trivas i rollen har du ett proaktivt och positivt förhållningssätt. Att vara noggrann, strukturerad och effektiv är personliga egenskaper som värderas högt. Vidare är du i fysiskt gott skick då det krävs för att orka med tempot som tidvis kan vara ganska högt. Du är serviceinriktad och känner engagemang i varje ärende. Du är ödmjuk och sprider positiv energi omkring dig samtidigt som du har ett prestigelöst arbetsätt. Du är van datoranvändare och har goda IT kunskaper. Goda kunskaper inom Office är meriterande. I övrigt tror vi att du är en glad och positiv lagspelare.

Anställningstid:

Tjänsten är en provanställning med önskat tillträde snarast möjligt.

Ansökan:

Om du känner igen dig i denna beskrivning, tveka inte att höra av dig till oss med din ansökan. Skicka din ansökan till info@tradeport.se. Vi kommer löpande att kalla till intervjuer. Frågor om tjänsten kan ställas till Marcus Strandsten, Lagerchef, marcus.strandsten@tradeport.se.

Vi undanber oss säljsamtal gällande annonser eller andra rekryteringstjänster då vi redan gjort ett val att hantera denna rekrytering själva.

Tradeport AB | E-post: info@tradeport.se | Telefon: 08-56 23 74 00